e
Banner

Etiketler: dr.kayihan turan



KeyLine geleceğe dijitalleşerek hazırlanıyor


Yayın: 22-06-2022
Kategori: Lojistik

Dört adet treyler yatırımı ile Türkiye-Slovenya arasında düzenli karayolu seferlerine başlayan KeyLine, dijitalleşme alanında da ciddi adımlar atıyor. KeyLine kurucu ortağı Dr. Kayıhan Özdemir Turan, dünyanın her noktasından sunulan ürün takip sistemi imkanı IoT ile insanı aradan çıkaran süreç yönetiminin ve hızın KeyLine için gelecekte fark yaratan unsurlar olacağını söyledi. 




KeyLine 2023’te yatırımlarına devam edecek



KeyLine, Mart 2022’de başladığı mega yarı romörk yatırımlarına devam ediyor. Bu yatırımın, butik hizmet anlayışlarının en önemli göstergesi olduğunu vurgulayan KeyLine kurucusu Dr. Kayıhan Özdemir Turan, “Karşılıklı güvene dayalı ve uzun süreli iş birliğini öngören bu tarz projelere yatırım yapmaya ve müşterilerimizin uzun soluklu lojistik iş ortağı olmaya devam edeceğiz” dedi. 




Lojistik sektörünün yeni derneği LojiDer kuruldu


Yayın: 16-01-2024
Kategori: Lastik

Türkiye lojistik sektörüne bir Sivil Toplum Kuruluşu daha katıldı. Kısa sürede 150 üyeye ulaşan Lojistik Hizmet Sağlayıcılar Derneği LojiDer, ulusal ve uluslararası alanda lojistik hizmet veren tüm işletmeleri çatısı altında bir araya getiren yeni ve güçlü bir STK olma hedefinde.